V Novem mestu odprli novo centralno skladišče Renault, Nissan, Dacia.

Po več tedenskem procesu postopnega zaganjanja logističnih procesov družba Renault in Nissan Slovenija danes tudi uradno odpirata povsem novo centralno skladišče nadomestnih delov  v Novem mestu. Z zalogo nadomestnih delov,zbranih na več kot 4.000 kvadratnih m...etrih površin,bo skladišče zagotavljajo nemoteno dobavo nadomestnih delov za avtomobile znamk Renault, Nissan in Dacie ne samo v Sloveniji, ampak tudi širše v regiji Adriatic.

Novo centralno skladišče se nahaja  najetih prostorih družbe Znass, d.o.o., ki so bili letos zgrajeni v industrijskih coni na naslovu Na Brezovici 36, upoštevajoč logistične potrebne družbe. Renault Nissan Slovenija. Odlična lokacija samo 500m od avtoceste (izhod novo mesto vzhod) zagotavlja hitro dostavo nadomestnih delov po vsej Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BIH, Kosovelu in Albaniji.

Novomeško skladišče distribuira rezervne dele okrog 140 trgovcev in agentom v državah regije Adriatic. Dnevno skladišče zapusti okrog 2.400 delov, ki so dostavljeni naši trgovski mreži ali pa so prodani drugim podjetniškim in zasebnim kupcem ter skladiščem nadomestnih delov. Pomembnost nadomestnih distribucijskih tokov nazorno prikazuje dejstvo, da našo prodajno-servisno mrežo v Adriaticu vsak dan obišče okrog 1.500 vozil.

S temi regionalnimi logističnimi procesi in v sodelovanju z italijanskim partnerskim skladiščem v Milanu, zagotavljamo, da je več kot 98% vseh zahtev uresničenih v največ 48 urah, ne glede na model in starost vozila, ki potrebuje nadomestni del iz izbora več kot 200.000 različnih postavk v sistemu Renault Nissan.