Renault in Dacia na Salon de l’Autombile 2016

 

 

  • Renault bo predstavil svojo mlado ponudbo vozil na 4.000 m² velikem razstavnem prostoru v Hali 1.
  • Novi Koleos prihaja na Mondial kot evropska premiera.
  • Renault bo razkril novo konceptno vozilo.
  • Renaultova novinarska konferenca bo 29. septembra ob 9:15 na razstavnem prostoru znamke Renault.
  • Dacia predstavlja štiri prenovljene modele: Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV.
  • Dacia pripravlja novinarsko konferenco 29. septembra ob 10:45 na svojem razstavnem prostoru v Hali 1.

Mednarodni avtomobilski salon Mondial De L’Automobile Paris 2016 bosta od 1. do 16. oktobra Renault in Dacia izkoristila za predstavitev oblikovnih sprememb, Renault pa bo ob tem s konceptnim avtomobilom napovedal tudi novo generacijo avtomobilskega oblikovanja za prihodnost. Mondial bo obenem prizorišče evropske premiere novega Koleosa. Ta avto bo skupaj z drugimi vznemirljivimi novicami predstavljen na novinarski konferenci 29. septembra ob 9:15.

Renault NADALJUJE SVOJO PRODUKTNO OFENZIVO Z EVROPSKO PREMIERO NOVEGA KOLEOSA IN KOLEOSA INITIALE PARIS

Renault bo na pariškem Mondialu v Evropo prvič pripeljal novega Koleosa Initiale Paris, najboljšo različico tega modela, ki prihaja na evropske trge od pomladi 2017 naprej. Novi Koleos, ki je bil prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Beijingu aprila 2016, zaokrožuje Renaultovo ponudbo vozil višjega segmenta. Koleos združuje robustnost križancev z eleganco limuzin. Ta križanec iz D-segmenta združuje vse tradicionalne funkcije, pričakovane v tem segment, obenem pa dodaja Renaultovo znanje o udobju in praktičnosti.

PET NOVIH MODELOV NA SEJMU MONDIAL DE L’AUTOMOBILE PARIS 2016: POVSEM OSVEŽENI MODELI PRINAŠAJO NAJMLAJŠO PONUDBO V EVROPI

Na pariškem Mondialu bo Renault svoj nastop zaznamoval z zaključkom serije prenov in širitve svojih modelov v zadnjih štirih letih. 11 novih modelov in 15 prenovljenih je inventura teh štirih let, ki jih zaključujejo novi Koleos, novi Grand Scenic, novi Megane GrandCoupe, prenovljeni Clio in poltovornjak Alaskan.

Od lansiranja novega Clia v letu 2012 je Renault popolnoma prenovil in razširil svojo ponudbo. Renault tako ni samo najmočnejša francoska avtomobilska znamka na svetu, ampak je postal tudi znamka z najmlajšo ponudbo vozil v Evropi.

KONCEPTNO VOZILO V RENAULTOVEM STILU

Konceptno vozilo Renault, ki bo razkrito 29. septembra, oznanja začetek novega cikla Renaultovega avtomobilskega oblikovanja. To vozilo raziskuje elemente, ki bodo navdihovali prihajajoče Renaultove modele prihodnosti. Napoveduje, kakšna bo morda mobilnost prihodnosti in izkazuje strast, povezano z avtomobili.

Renault in Dacia na Salon de l'Autombile 2016JEDRO DACIINE PONUDBE ZDAJ S ŠE BOLJ PRIVLAČNIM DIZAJNOM

Mondial de l’Automobile Paris 2016 je prava priložnost, da Dacia razkrije spremembe, ki jih uveljavlja v svojo ponudbo. Novi Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV postajajo privlačnejši kot kadarkoli doslej, a ohranjajo svojo cenovno prednost.