Reinkarnirani Suzuki IGNIS in prenovljeni Suzuki SX4 S-CROSS

 

Dediščina Suzukijevega oblikovanja, ki se je gradila skozi dolgo zgodovino proizvodnje kompaktnih avtomobilov, se prenaša naprej in ponovno oživlja z modelom IGNIS. Njegova minimalistična zunanja oblika mu daje svež, a še vedno nepogrešljiv Suzukijev videz, zaradi česar ostaja ta model prava ikona.

Suzuki IgnisIGNIS se ponaša z naborom napredne okoljevarstvene tehnologije na togi, lahki platformi nove generacije in kompaktnim SHVS motorjem (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), ki zagotavlja dodatno pogonsko moč s pomočjo elektromotorja in učinkovitega polnjenja baterije. Vse to omogoča odličen izkoristek in učinkovito porabo goriva, a ne na škodo dobrih zmogljivosti.

Novi IGNIS bo na voljo evropskim kupcem v začetku naslednjega leta.

 

Suzuki S-CrossDruga pomembna predstavitev na razstavnem prostoru Suzuki bo namenjena prenovljenemu modelu SX4 S-CROSS. Bolj agresivna, mišičasta zasnova sprednje zunanjosti in izpopolnjena kakovost notranjosti sta temu SUV-u izklesali še močnejši in bolj sofisticiran značaj. 1.0 in 1.4 BOOSTERJET turbo motorja z direktnim vbrizgom sta nadomestila obstoječi 1.6-litrski bencinski motor.

V Sloveniji bo prenovljeni model SX4 S-CROSS mogoče kupiti od začetka septembra 2016 dalje.