Peugeot, je tradicionalno podelilo priznanja najboljšim pooblaščenim prodajalcem

Podjetje P Automobil Import, slovenski zastopnik znamke Peugeot, je tradicionalno podelilo priznanja najboljšim pooblaščenim prodajalcem in serviserjem blagovne znamke. Priznanja vsako leto prejmejo podjetja, ki se najbolje odrežejo v štirih kategorijah, vsem pa so skupne najboljše možne in najbolj prijazne storitve za končne kupce ter lastnike avtomobilov znamke Peugeot.

»Priznanja prejmejo koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje novih vozil in kot najpomembnejše in najprestižnejše še priznanje za najboljšega koncesionarja leta,« je pojasnil direktor znamke Peugeot, Adam Kavšek.

V letu 2019 je priznanje za najboljšega koncesionarja na področju financiranja končnih kupcev prejelo podjetje Avtohiša Kavčič, ki se je izkazalo s tenkočutnim razumevanjem potreb kupcev in odličnim svetovanjem. Zaposleni v podjetju so se izkazali z odlično komunikacijo s strankami, ki potrebujejo svetovanje na področju financiranja in dodatnih finančnih ali zavarovalnih storitev. Celovita svetovalna storitev obsega tako jasno predstavitev najustreznejših produktov financiranja glede na potrebe strank kot uspešno izpeljan prodajni postopek.

Podjetje Avtohiša Vič si je prislužilo priznanje na področju servisiranja avtomobilov znamke Peugeot. Izkazali so se kot dobro utečena ekipa, ki odlično obvlada tehnično področje servisiranja ter redno spremlja in vpeljuje nove ter inovativne rešitve, so izredno prijazni do strank, hkrati pa odražajo vrednote blagovne znamke. Zaradi vseh teh lastnosti se lahko podjetje pohvali z zaupanjem, ki jim ga izkazujejo tako redne kot nove stranke.

Koncesionar leta 2019 na področju prodaje novih vozil Peugeot je naziv, ki si ga prisluži motivirano, strokovno in stranki prijazno podjetje. »Za leto 2019 se s tem nazivom ponaša podjetje Avtocenter Ravne katerega vodilo niso zgolj tržni deleži in druge odlične statistike, temveč vsaka posamezna stranka, ki se ji v tem duhu tudi posvetijo tekom prodajnega procesa,« je povedal Kavšek. Z globokim poznavanjem blagovne znamke so odličen svetovalec, ki zna prisluhniti potrebam in željam strank. Za to je seveda potrebna odlična prodajna ekipa, ki poskrbi za tkanje pristnih medosebnih odnosov tako znotraj podjetja kot s kupci.

Najprestižnejše priznanje za najboljšega koncesionarja znamke Peugeot v letu 2019 je pripadlo podjetju Avtohiša Vič, ki se ponaša z izredno visokimi standardi kakovosti, doseganjem odličnih poslovnih rezultatov, poznavanjem blagovne znamke ter najboljšimi možnimi storitvami za stranke. To je naziv za podjetje, ki se je v letu 2019 izkazalo na vseh področjih koncesijskih dejavnosti, s posebno pozornostjo do strank, ki morajo biti seveda vedno na prvem mestu. Hkrati pa je to podjetje, ki je odličen ambasador znamke in pooseblja njene vrednote, načela in usmeritve.

»Vsakoletna podelitev priznanj je pomembna tako v smislu nagrade za dosežene rezultate, kot tudi spodbuda za doseganje vedno višjih ciljev v prihodnjem letu, saj Peugeot sledi načelom odličnosti, ki so vodilo za vse nas, ki znamko predstavljamo tako ali drugače,« je zaključil Kavšek in dodal, da se tudi v letu 2020 nadejajo odličnih rezultatov, saj na naše ceste prihaja novi Peugeot 208, ki prinaša številne novosti in napoveduje prihodnjo usmeritev blagovne znamke tudi z električnim modelom.