Peugeot 208 R2 in Peugeot 208 GTi

ROK TURK PRIPRAVLJEN NA ZAČETEK RALLYJA SATURNUS

Nekaj ur pred pričetkom 36. rallyja Saturnus, ki se bo odvijal ta konec tedna v Ljubljani in njeni okolici, so Rok Turk, njegov sovoznik Enej Ložnar in direktor znamke Peugeot Jožko Tomšič predstavili vozilo, s katerim bosta Rok in Enej nastopala v sezoni 2013. V boj za čim boljšo uvrstitev se bo ekipa podala z dirkalnikom Peugeot 208 R2, za katerega bo to tudi premierni nastop v Sloveniji, saj do sedaj tega vozila pr nas na rallyjih še nismo imeli možnosti videti.

"Pred uvodnim rallyjem na slovenskih tleh v letošnji sezoni smo z ekipo in novim dirkalnikom opravili tudi uspešno testiranje. Nad dirkalnikom sem navdušen, je prava mala igračka in komaj čakam, da se z njim podam na start rallyja," je po predstavitvi povedal Rok Turk. "Čaka nas nadvse zanimiv rally, predvsem spremenljiva vremenska napoved zna premešati karte v boju za najboljša mesta."

This slideshow requires JavaScript.

POSEBNA SERIJA PEUGEOT 208 GTi

Oblika zunanjosti

Ob pričetku prodaje bo za peugeot 208 GTi na voljo omejena in oštevilčena serija vozil s čisto posebnimi lastnostmi. Serija bo zajemala zgolj 25 primerkov vozil, tako da bo lahko za volan tega elegantnega in prefinjenega modela sedlo zgolj nekaj privilegiranih posameznikov.

Oblika notranjosti

Takoj po odprtju vrat vozila iz te omejene serije vas bo prijetno presenetila luksuzno in udobno opremljena notranjost. V potniškem prostoru se elegantno prepletajo črno usnje, rdeči okrasni šivi, rdeče obrobe merilnikov in matirano kromani dodatki. Številka primerka omejene serije nad instrumentno ploščo bo opominjala, da je eden izmed lastnikov vozila omejene serije. Sedeži v usnju.

Oštevilčena serija

Vključitev novega modela GTi v Peugeotov izbor vozil je vedno zelo pomemben dogodek, še posebej v tržnem razredu serije 208. Za proslavitev tega dogodka je Peugeot zasnoval omejeno serijo, ki bo zajemala zgolj 25 primerkov vozil.

Posebna barva

Omejena serija je na voljo v svetleči biserno beli barvi karoserije, ki daje vozilu pridih miline, elegance in posebnosti. Ta ekskluziven estetski videz zagotovo ne bo ostal neopažen.

Platišča

Zagotovite si uglajenost in eleganco tudi s 17-palčnimi alimunijastimi platišči Carbone. Platišča z diamantnim rezom so na voljo v črni barvi Onyx, prekriti s svetlečo lakirano glazuro. Njihov močan in temen barvni odtenek je popolno nasprotje neizrazite barve karoserije - igra svetlega in temnega, ki vas bo zapeljala. Pri tem pa ne smemo pozabiti na rdečo okrasno obrobo pokrovčkov iz aluminija.

Okrasna maska

Nad okrasno masko in rešetko z motivom šahovnice v 3D tehniki ne boste mogli skriti navdušenja. Njen spodnji drog v beli barvi, ki je natančno povzel barvni odtenek karoserije, krasi francoska zastava. Pridih izvirnosti, ki poudarja njegovo dinamičnost in eleganco.

This slideshow requires JavaScript.