Obratovanje servisnih delavnic

obveščamo vas, da smo naše pooblaščene servisne partnerje obvestili in jim svetovali o novem tolmačenju Odloka vlade RS o začasni prepovedi ponujanja in prodaje blaga in storitev potrošnikom, ki dovoljuje, da je v servisnih delavnicah dovoljeno izvajati nujna popravila in servisiranje vozil tako za pravne kot fizične osebe..

Ker je javni prevoz začasno ustavljen so dovoljene storitve, ki so potrebne za javno varnost (policija, reševalci, gasilci, sem sodijo tudi podjetja, ki oskrbujejo podjetja, ki zagotavljajo javno varnost), torej tudi nujna servisna popravila.

· Avtomobilski prodajni saloni ostajajo do nadaljnega zaprti;

· Oskrba z nadomestnimi deli poteka v tem trenutku nemoteno;

· Storitev za potrošnike (npr. vulkanizerske storitve – sezonska menjava pnevmatik ) naši partnerji   do nadaljnega ne bodo izvajali;

· Nudenje Asistence Porsche Slovenija poteka nemoteno 24/7, - za zagotavljanje javne varnosti in zdravja svoje storitve še naprej izvajajo avtovleke in druge pomoči na cesti. Strankam se za zagotavljanje nadomestne mobilnosti ponudi prevoz s Taxi službo;

· Reklamacije strank, podpora strankam poteka nemoteno, preko elektronske pošte podpora.strankam@porsche.si;

Našim partnerjem smo svetovali, da upoštevajo navodila NIJZ glede poslovanja in da se organizirajo na način, ki zagotavlja, da bi prihajalo do čim manj stikov v prostoru. Pozvali smo jih, da upoštevajo pri svojem delu vse varnostne ukrepe, ki jih priporočajo posamezni državni organi.