Novi Renaultovi tovornjaki, ki so ključ do uspeha

Tovornjak je ključ do uspeha

Ko se odločite za nakup vozila proizvajalca Renault Trucks, kupite veliko več kot samo tovorno vozilo. To vozilo je zanesljiv odgovor na vaše zahteve. Renault Trucks poskrbi, da vas pripelje do uspeha, in vam zato zagotavlja manjšo porabo goriva, zmogljive in zanesljive motorje ter izjemno koristno nosilnost.

Pogonski sklopi: Novi motorji Euro 6

Renault Trucks se je pri razvoju novih motorjev oprl na priznane tehnologije. Novi motorji ponujajo širok izbor moči, široko območje navora na trgu, majhno porabo goriva in nizke stroške vzdrževanja, pri čemer pa zagotavljajo tudi visoko komercialno hitrost.

Dizajn za varčno porabo goriva

Vetrobransko steklo trapezaste oblike z naklonom 12°: kabina je bila zasnovana z mislijo na zmanjšanje porabe goriva. Temu namenu služijo tudi številni drugi aerodinamični elementi, ki pripomorejo k še boljšemu količniku zračnega upora.

Prihranite še več goriva

Optimizirana teža sestavnih delov, vgrajena tehnologija, nasveti ob predaji vozila in izobraževanje o varčni vožnji ... vse za to, da boste lahko še dodatno zmanjšali svojo porabo goriva.

Tovornjak vas nikoli ne sme pustiti na cedilu

Z vozili Renault Trucks boste izpolnili vaše obljube in pričakovanja svojih strank. Zavezujemo se, da bodo vaša vozila vedno sposobna dokončati nalogo, ne glede na okoliščine. Kajti mi smo v našem poklicu uspešni, ko vi lahko opravljate svojega.

Za večje razdalje in daljše vožnje

Nov izbor vozil za prevoz na dolge razdalje Renault Trucks vsebuje robustna in v strogih pogojih preizkušena vozila in sestavne dele. Šasija in kabina sta bili ojačeni in zagotavljata največjo možno zanesljivost in robustnost.

Preizkušena v IZREDNIH RAZMERAH

Tovorna vozila T so bila preizkušena v izdrednih razmerah, pri temperaturah od -40° C do +60° C in v vseh vremenskih pogojih, da bi ustrezala zahtevam zanesljivosti in trpežnosti. 53 vozil so pred začetkom njihove prodaje preizkusili partnerski kupci v dejanskih pogojih uporabe, da bi lahko še izboljšali kakovost vozil in jih prilagodili vsakdanjim zahtevam vaše dejavnosti.

Vedno z vami

Renault Trucks vas spremlja skozi celotno življenjsko dobo vaših vozil in vam zagotavlja največjo možno razpoložljivost vašega delovnega orodja.

S to vornjakom do ponosa vaših voznikov

Vsi vemo, da je voznik, ki je ponosen na svoje delo tudi bolj učinkovit in ustvarja dobiček. Zato si Renault Trucks na vso moč prizadeva zasnovati vozila, na katera bodo vaši vozniki lahko ponosni.

Vse na dosegu rok

Obsežna polkrožna armaturna plošča omogoča, da ima voznik vse potrebne upravljalne elemente na dosegu rok. Serijska oprema vozniku pomaga, da se osredotoči na svojo nalogo.

Ergonomsko voznikovo mesto

Širok spekter nastavitve sedeža in volana omogočajo, da si voznik nastavi idealen položaj za vožnjo. Veliki glavni barvni zaslon intuitivno sporoča informacije.

Vse za udobno vožnjo

Renault Trucks ponuja z vozilom T vašim voznikom izjemno notranje udobje po zaslugi prostornejše kabine, številnih odlagalnih mest, velikega prostora za počitek ter skrbno izbranih notranjih materialov in barv.

Popolno delovno orodje

Dostopnost kabine in tovornjaka z vseh strani olajša vsakodnevno delo voznika in vzdrževanje vozila. Vozilo ni samo tovorno vozilo, ampak popolno delovno orodje za večji donos.

Tovornjak poskrbi za vaš uspeh

Tovorno vozilo je steber vašega razvoja in vzvod rasti vašega podjetja, zato je pomembno, da se nanj lahko vedno zanesete. Tovorno vozilo pa mora predvsem zagotavljati varnost vaših voznikov. Brez voznika je tovorno vozilo namreč imobiliziran kapital.

Optimalna vidljivost v vsakem vremenu

Zasnova vetrobranskega stekla in zunanjih ogledal zagotavlja znatno večjo vidljivost. Različne luči zagotavljajo največjo možno varnost v vseh razmerah in vseh okoljih.

Voznikova varnost na prvem mestu

Različni zavorni sistemi in pametne tehnologije za pomoč pri vožnji učinkovito ščitijo osebe in tovor. Bogat izbor tovarniško vgrajene in dodatne opreme pripomore k še večji voznikovi varnosti.