Novi Mitsubishi Space Star

Šest let po evropskem prvencu - in po 653.065 prodanih enotah v 90+ državah po vsem svetu (od marca 2012 do septembra 2019), od tega 205.264 avtomobilov v Evropi prihaja na slovenske ceste novi Mitsubishi Space Star, ki smo ga pri nas poimenovali kar Nova zvezda mesta. Upravičeno. Dobil je obraz, ki je vsem znan pri njegovih večjih bratih in ima enotno ime Dynamic Shield. Kljub ostremu prednjemu delu pa je malček oblikovan sodobno in aerodinamično ter mladostno.

Prednja maska ima nov dizajn ter novo obliko luči, ki so tudi v LED tehnologiji (odvisno od opreme). Hkrati z novim dizajnom pa je oblikovan na način, da je zračni upor med najmanjšimi v njegovem razredu – 0,27Cd.

Space Star je obut v 15'' pnevmatike z nižjim kotalnim uporom in nova 15” lita platišča. Mladostni videz pa poudarita dve novi barvi – Sand Yellow in White Diamond.

Novo prijazno in prostorno notranjost, kjer je dovolj prostora za 5 potnikov, odlikuje novo oblazinjenje, ki je lahko v sivi ali črni barvi in je prav tako prepričljiva kot zunanjost. Elegantne tekstilne obloge, udobni ogrevani sedeži in visoko kakovostni materiali so dopolnjeni z mnogimi odlagalnimi površinami in povezljivostjo z vašim pametnim telefonom.

Vozne lastnosti Space Stara odlikuje okretnost (rajdni krog le 4,6 metra) in odlična preglednost, zato je suveren na vseh mestnih ulicah in parkiriščih. Energična zmogljivost učinkovitih 1,0 in 1,2 litrskih motorjev z MIVEC tehnologijo, varčna poraba (po WLTP meritvah znaša kombinirana le 5,0l/100km) ter tovarniška garancija 5 let je dovolj argumentov za to, da vas nova zvezda mesta zapelje in na vas pusti Mitsubishi pečat.

Kupci, ki jih želimo z novim Space Starom navdušiti so iz različnih starostnih skupin od mladostnikov, ki iščejo svoje prvo vozilo, do družin, kjer bo namenjen za drugi avto ter starejših, ki imajo že odrasle otroke in si želijo varne, zanesljive in enostavne vožnje. Predvidoma bo v letu prodaje Space Star poiskal 100 novih lastnikov.