Novi Crafter je “mednarodni kombi leta 2017”

 

Pomemben obisk na sejmu po velikem priznanju: mednarodna žirija uglednega evropskega tekmovanja za "mednarodni kombi leta" je danes v Hannovru na salonu IAA obiskala razstavni prostor znamke Volkswagen Gospodarska vozila (hala 12). Žiranti iz 24 evropskih držav, ki jim predseduje Jarlath Sweeney, so včeraj Crafter izbrali za mednarodni kombi leta 2017.

Komisijo je sprejel dr. Eckhard Scholz, predsednik uprave znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Scholz: "Veseli nas, da vas lahko pozdravimo tukaj na našem razstavnem prostoru in vam predstavimo naše nove, raznovrstne produkte, še posebej model e-Crafter, ki je tukaj prvič predstavljen javnosti." Poleg tega je dejal, da je ponosen na priznanje "mednarodni kombi leta 2017", ki so ga včeraj podelili novemu Crafterju. "Ta nagrada nas bo še dodatno spodbudila pri uspešnem vstopu na trg."

Predsednik žirije Jarlath Sweeney: "Crafter je po mnenju žirije zasluženo osvojil 1. nagrado. Vozilo je zasnovano posebej za to, da izpolnjuje visoka pričakovanja uporabnikov. To ga še posebej odlikuje."

Žirija si je poleg tega ogledala več kot 100 različnih izvedb vozil, prilagojenih potrebam strank, ki jih znamka Volkswagen Gospodarska vozila razstavlja na 7.400 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru in 1.350 kvadratnih metrov veliki zunanji površini.