Kakovost novega Nira navdušuje.

 

 

Najbolj edinstven križanec, ki prihaja kmalu.

Spoštovani! Tu je Kiin najbolj presenetljiv in nenavaden križanec, ki so ga kdajkoli naredili. Predstavljamo novi hibridni križanec Kia Niro. Da, dobro ste prebrali. S tem avtom boste doživeli najboljše iz sveta modernih križancev: kompaktno zunanjost, prostorno in prefinjeno notranjost - vse popolnoma usklajeno z najboljšimi lastnostmi pravega hibrida z zelo učinkovitim, toda varčnim motorjem z nizkimi emisijami.

Hibridni duh

Odprite vrata novega Kia Nira in vstopite. Zdaj sedite v mogočnem križancu, ki je tudi okolju prijazen, zanesljiv, bogato založen z najsodobnejšo tehnologijo in zabaven v vožnji. Križanec s hibridnim duhom. Ni slabo, a ne?

Hibridno telo

Vznemirljivost na prvi pogled. Novi Kia Niro hitro pritegne s svojimi aerodinamičnimi in ostrimi, a sodobnimi linijami. Nirov prednji del zaznamujejo Kiina tigrova maska in dramatične biksenonske luči, ki lahko najbolj temno noč spremenijo v dan. Vznemirjeni? Pokukajte v visokokavostno, prostorno kabino s svetlečimi dodatki, usnjenim oblazinjenjem in zajetnim prtljažnikom. Super? Preverite!

Hibridna karma

Če imate pravo idejo, lahko počnete čudovite stvari. Prav to velja za novega Nira. Novi model, ki združuje obliko križanca z nizkimi emisijami, nudi najnižjo porabo v razredu kompaktnih križancev, ter edinstveno vozniško izkušnjo: sproščujoče in poživljajoče.

Napredni radarski tempomat

Inteligenca v akciji! Vaš Kia Niro lahko samodejno prilagaja hitrost in ohranja varno razdaljo do spredaj vozečega vozila.

Sistem za ohranjanje vozila v voznem pasu (LKAS)

Ko vozite, je dobro imeti “tretje oko”. Včasih ne opazite, da vaše vozilo polzi na drugi pas. Ko pride do tega, vas bo sistem LKAS opozoril s piskom in prikazom ikone na merilniku.

Zaznava mrtvega kota (BSD) s sistemom za pomoč pri vzvratni vožnji (RCTA)

“Odkod se je vzel tale tovornjak?” Pozabite na tovrstne skrbi pri novem Niru. Zaznava mrtvega kota vas bo opozorila na druga vozila, ki prihajajo v vaš mrtvi kot. Pri vzvratni vožnji na parkirišču pa bo za vas skrbel RCTA.

8-palčna navigacija s Kia Connected Services (powered by TomTom) in Android Auto™

Poleg izjemnega navigacijskega sistema novi Niro vključuje impresivni paket povezljivostnih storitev, ki vas bo obveščal o vsem, medtem ko Android Auto™ omogoča povezljivost vašega pametnega telefona s prostoročno uporabo.

Brezžično polnjenje mobilnega telefona

Ste naveličani šopa kablov? Novi Kia Niro nudi brezžično polnjenje. Le postavite telefon na to mesto in se bo samodejno začelo polnjenje, brez kakršnihkoli kablov.

Sistem za samodejno zaviranje v sili (AEB)

Varnost je timsko delo. S tem pripomočkom v “vašem timu” dobite zelo dragoceno pomoč. V primeru nenadne nevarnosti trka vam bo v pomoč sistem za samodejno zaviranje. (1)

JBL® Premium Sound System

Novi Kia Niro prihaja z resnično premijskim zvočnim sistemom: JBL avdio sistem z 8 zvočniki, z izhodno močjo 320 wattov in zunanjim ojačevalcem. Zveni odlično, a ne?