Avto Jarc, novi koncesionar Citroen in Peugeot v Mariboru

  • Družinsko podjetje Avto Jarc d.o.o. z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju avtomobilizma, je z novim letom odprlo nov prodajno-servisni center za znamki CITROËN in PEUGEOT v Mariboru, na naslovu Ptujska cesta (Matičkova ulica 35).

Podjetje Avto Jarc s profesionalnim pristopom dokazuje, da je pravi partner za znamki Peugeot in Citroën. V novih Peugeot in Citroën centrih se Avto Jarc ukvarja s prodajo osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, dodatne opreme, nadomestnih delov znamk Citroën in Peugeot, s prodajo rabljenih vozil, financiranjem ter pooblaščenimi servisnimi storitvami za obe znamki. Prodajno servisni center obsega 800 m2 salonskega prostora in 2.000 m2 servisnega prostora. V letošnjem letu pa bodo še nekoliko povečali prodajno servisni del po standardih obeh blagovnih znamk.

Štajerski kupci in ljubitelji galskih jeklenih konjičkov bodo tako z novim letom v sklopu odprtja novih salonov imeli priložnost spoznati finalista za naslov evropski avto leta, novi Peugeot 208 in v prihajajočih tednih tudi novi SUV Peugeot 2008 ter spoznati pregovorno udobno in igrivo družino vozil Citroën, kateri se bo z osveženimi linijami v kratkem pridružil priljubljeni Citroën C3.

Pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Citroën in Peugeot, Avto Jarc je pripravljen tudi na elektrifikacijo vozil in vozil z nizkimi emisijami. Prodaja 100% električnega Peugeota e-208 je že stekla, prihodnji mesec bo na voljo tudi že električna različica Peugeota 2008. Do poletja bosta znamki Peugeot in Citroën konkretno predstavili tudi priključne hibride: vsestranski in udoben SUV C5 Aircross priključni hibrid ter Peugeot 508, 508 SW in 3008.

Direktor podjetja Avto Jarc, gospod Milan Jarc, se je zahvalil podjetju P in C Automobil Import d.o.o. za zaupanje in poudaril zmogljivosti in prednosti novega peugeotovega in citroënovega prodajnega in servisnega centra. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamk Peugeot in Citroën, bodo strankam zagotovili strokovno in kvalitetno storitev, ki bo v skladu s standardi znamk Peugeot in Citroën.

Ob tej priložnosti je generalni direktor gospod Jožko Tomšič dejal, da sta znamki Citroën in Peugeot zdaj bogatejši z mariborskim zastopnikom z dolgoletno tradicijo in zaželel uspešno prodajo vozil in rezervnih delov Peugeot in Citroën.