Tekmovanje dijakov avto serviserjev jugozahodne Evrope

Vabimo vas na III. srečanje dijakov avto serviserjev jugovzhodne Evrope, ki bo 17. 4. 2019 na Strokovnem izobraževalnem centru Ljubljana, Ptujska ulica 6, 1000 Ljubljana. Generalni sponzor tekmovanja je Skupina Renault.

Dijaki se bodo med seboj pomerili v treh praktičnih nalogah od katerih bosta dve nalogi potekali v Strokovnem izobraževalnem centru Ljubljana, tretja naloga pa bo v izobraževalnem centru Renault Group v Novem mestu.

Po končanem tekmovanju bomo podelili tudi nagrade za doseženo 1., 2. in 3. mesto posameznemu dijaku,  ter prehodni pokal za »Najboljšo šolo« na tekmovanju. Podelitev nagrad bo po končanem tekmovanju v Gostilni Dolenj'c v Novem mestu.

Srečanje je namenjeno izmenjavi izkušenj in primerov dobre prakse, dijaki pa bodo primerjali svoje znanje in veščine na mednarodnem nivoju. Na srečanju bodo dijaki, mentorji in ravnatelji strokovnih srednjih šol, ki izobražujejo na področju avtoservisne dejavnosti iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne Gore, Hrvaške in Slovenije. Iz vsake šole se bosta med seboj pomerila dva dijaka. Prosimo, da potrdite svojo udeležbo na naslov alojz.kranjc@siclj.si.