Smučarska legenda Candide Thovex in Audi quattro sta znova združila moči in predstavila inovativni video #SkiTheWorld.

 

Candide Thovex, trikratni dobitnik zlate medalje na tekmovanju X-Games, svetovni prvak v prostem slogu in vrhunski filmski ustvarjalec, je s svojim izvirnim slogom prispeval k nastanku še ene dih jemajoče avdiovizualne mojstrovine pod taktirko proizvajalca avtomobilov Audi.

V nadaljevanju izjemnega sodelovanja se je Candide odločil presmučati nekaj najbolj nenavadnih površin in pokrajin, da bi predstavil zmogljivosti Audijevega legendarnega štirikolesnega pogona quattro.

Kar pa je v vsem tem najbolj pretresljivo, je to, da je celotna predstava francoskega smučarja zrežirana in posneta brez sleherne snežinke.

Tako Audi in Candide dokazujeta, da so zanju vse razmere odlične razmere.

Giovanni Perosino, podpredsednik oddelka Audi Marketing Communication, je povedal:"Tehnologija quattro je ključnega pomena pri doživetju znamke Audi, saj ji zagotavljala status tehnološke legende. Z vrhov gora do obal morja je Audi quattro, ne glede na vremenske razmere, najzanesljivejši športni spremljevalec. Da bi predstavil zmogljivosti štirikolesnega pogona quattro se je Audi obrnil na smučarsko legendo Candida Thovex, ki v naših očeh predstavlja človeško ustreznico pogona quattro. To dokazuje tudi rezultat tega sodelovanja."