Renault skupaj z GoOpti razvaja stranke

 

Renault Nissan Slovenija in GoOpti in bosta v oktobru s prestižnima znamkama Renault TALISMAN in Renault ESPACE, strankam GoOpti ponudila prav posebno izkušnjo. V Sloveniji bodo z zasebnimi in skupinskimi poslovnimi prevozi stranke v poslovnih vozilih deležne brezskrbnega in udobnega prevoza, njihova podjetja pa bodo z uporabo storitev lahko dosegla tudi nižje stroške poslovnih potovanj.

Renault skupaj z GoOpti razvaja strankeRenault oktobra v sodelovanju s podjetjem GoOpti, s katerim je v zadnjih petih letih potovalo že več kot 630.000 ljudi, podjetnikom in podjetjem omogoča izjemno izkušnjo. Ves mesec se bodo namreč lahko prepustili vožnji z vozili, ki svojim uporabnikom skorajda berejo misli, vsekakor pa svojega lastnika prepoznajo, v pozdrav vklopijo luči in osvetlijo kabino z ambientalno osvetlitvijo, sledi tudi zvočna in vizualna animacija na zaslonu na dotik. Ko voznik vozilo zapusti, se sedeži sami pomaknejo za lažji izstop, ko pa se oddalji od vozila, se le-to samodejno zaklene. A to je le del vseh izjemnih lastnosti te tehnologije.

»Renault TALISMAN in Renault ESPACE zagotavljata pravo multisenzorično doživetje. Tehnologija MULTI – SENSE® namreč omogoča, da se vozilo prilagaja svojim potnikom in jim tako ustvarja povsem novo razsežnost užitka v vožnji, « pojasnjuje Matjaž Križnar, direktor prodaje velikim kupcem pri Renault Adriatic, ki pozdravlja sodelovanje s podjetjem GoOpti.

»Našim potnikom bomo omogočali nepozabno izkušnjo prevoza v avtomobilih, opremljenih z najnovejšo svetovno tehnologijo MULTI – SENSE®. Gre za tako imenovano intuitivno tehnologijo, s katero se vozilo višjega cenovnega razreda prilagaja potnikom, « je povedal Marko Guček, direktor podjetja GoOpti. »Poslovneži, ki med vožnjo na številne sestanke in poslovna srečanja cenijo udobje in zasebnost poslovnih prevozov, pa tudi drugi, se bodo lahko prepustili razsežnostim užitka in občutili, kaj pomeni intuitivna tehnologija. Ob njim prilagojenem času odhoda jih bodo vozili vozniki, ki smo jih za vožnjo s temi tehnološko naprednimi vozili posebej izurili, « je še dodal Guček.

Oba modela vozil, Renault TALISMAN in Renault ESPACE, upoštevata najsodobnejše trende na področju oblikovanja, mednarodne standarde kakovosti in ekološke smernice, hkrati pa, zahvaljujoč tehnologiji MULTI – SENSE®, sledita trenutnemu razpoloženju voznika.