Priznanja najboljšim koncesionarjem znamke Peugeot

Podjetje Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, na Dvoru Jezeršek, že drugič podelil priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Peugeot – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju – uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar.

 

- za najboljšega koncesionarja na področju financiranja končnih kupcev in zavarovanj je plaketo prejelo podjetje Rodex  iz Radomelj,

- za najboljšega koncesionarja na področju servisiranja je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Lev iz Vrhnike,

- za najboljšega koncesionarja na področju prodaje je plaketo prejelo podjetje Rodex iz Radomelj in

- za najboljšega koncesionarja leta 2012 je plaketo prejelo podjetje Avto Partner iz Jesenic.

 

Znamka Peugeot na slovenskem trgu zaključuje uspešno leto 2012. V letu 2012 smo dosegli veliko, zato lahko s ponosom zaključimo, da smo ciljno usmerjena znamka. Poslanstvo vseh nas je, da delamo v prid in zadovoljstvo naših najpomembnejših strank, to je končnih strank – v našem primeru kupcev in lastnikov vozil Peugeot.

Pri tem nas vodi jasna vozija:

-         Izstopamo iz povprečja in razmišljamo drugače, novo, drzno …

-         Razmišljamo o vsakdanjih in strateških izzivih

-         Upoštevamo ideje naših ekip in spodbujamo rast in napredek vsakega člana

 

Vse to so naj ostane v letu 2013 zapisano v genih naše znamke in vseh zaposlenih na znamki, ki si delimo vrednote, katere temeljijo na spoštovanju, odgovornosti, trajnostnemu razvoju in drznosti.