Priznanja najboljšim koncesionarjem 2018

Podjetje C Automobil Import d.o.o. je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje,  podelilo priznanje najboljšim koncesionarjem za leto 2018. Kategorije so bile tudi tokrat štiri in sicer: koncesionar leta na področju financiranja, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar leta 2018.

Koncesionar leta 2018, ki je najuspešnejše pritegnil stranke k nakupu s pomočjo finančnih storitev in zavarovanj, v sodelovanju s podjetjem SKB Leasing Select je podjetje AVTORAJH iz Murske Sobote. Značilno zanj je, da uporablja najbolj primeren način v komunikaciji s stranko, ko preide tema na financiranje nakupa vozila,ji ponudi pravi produkt  financiranja glede na zmožnosti in potrebe stranke, hkrati pravilno in popolno pripravi potrebno dokumentacijo, da je financiranje urejeno v najkrajšem možnem času.

Koncesionar leta 2018 na področju servisiranja vozil jepostalo podjetje AVTO TROBEC izLjubljane . To je koncesija, ki zna tudi skoziservisne storitve stranki maksimalno prikazati vrednote znamke, kot tudi njeno dolgoletno tradicijo tehničnih inovacij ter temu uspešno sledi v svoji servisni delavnici. Obenem je tudi odličen ambasador znamke Citroën, ki si vzame čas za vse svoje stranke ter ve kako jim uspešno prisluhniti. Njegovo pozitivno angažiranost pa stranke nagrajujejo s svojo dolgoletno zvestobo. In nenazadnje,najboljši serviser dosega izjemne poslovne rezultate, ki so nad povprečjem pooblaščene mreže.

Najboljši koncesionar na področju prodaje vozil je zaleto 2018 podjetje AVTOHIŠA KOS iz Polzele.

Odlikuje ga miselnost, da z delom in vztrajnostjo ter vrhunsko ekipo dela čudeže. Je tisti, ki ve kaj je bistveno pri doseganju vrha, ki si postavi visoke cilje in si predstavlja uspeh, ki ima polno mero poguma,verjame v zgodbo o uspehu in vedno izkoristi priložnost. Pomaga ljudem, da izberejo zanesljivo, udobno in varno vozilo v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi in se drži danih obljub saj ve, da ljudje ne kupujejo samo izdelka,ampak del zgodbe.

Najprestižnejše odlikovanje Koncesionar leta 2018 je generalni direktor podjetja C Automobil Import d.o.o., Jožko Tomšič, podelil podjetju AVTO DETR iz Mengša. Gre za koncesionarja ki je prizadeven in se z gorečnostjo in strastjo loti svojega posla. S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja obvladuje ovire, ki nam jih postavljajo zahtevne stranke.  Zna se spoprijeti z vsakršnimi izzivi – ne glede na velikost in prizorišče . S fleksibilnimi rešitvami zna upravičiti pričakovanja kupcev.

»Naš skupni uspeh, uspeh proizvajalca in prodajno-servisne mreže, je odvisen od kakovosti storitev, ki jih ponujamo našim kupcem. Če pri tem ne dosegamo želene ravni zadovoljstva kupcev, se bodo ti obrnili k našim tekmecem. V takem primeru bodo vsa prizadevanja, da na trgu ponudimo privlačne in odlične izdelke, zaman. Zato se bomo še naprej trudili po svojih najboljših močeh, da si na svojo stran pridobimo čim več potencialnih kupcev ter seveda obdržimo obstoječe.«, je navzoče nagovoril direktor znamke Citroën Filip KOREN.

Znamka  tako na slovenskem trgu uspešno zaključuje leto 2018 in dokazuje, da zna in zmore zadovoljiti vedno večje potrebe domačega kupca. K temu je brez dvoma pripomogla obogatitev ponudbe na slovenskem trgu, saj so v salone zapeljali NOVI CITROËNC4 CACTUS in avtomobilska legenda NOVI CITROËN BERLINGO.