Posebni dogodek Camp Jeep® s predstavitvijo popolnoma novega modela Jeep Wrangler

 

  • Peta ponovitev največjega dogodka Skupine lastnikov vozil znamke Jeep (Jeep Owners Group - JOG) bo potekala 14. in 15. julija 2018.
  • Prireditev bo privabila lastnike in ljubitelje vozil Jeep iz vse Evrope na ogled popolnoma novega Jeep Wranglerja, ki bo na voljo tudi za testne vožnje.
  • Spletna registracija, lokacija in program bodo kmalu na voljo na spletnem mestu Skupine lastnikov vozil Jeep (JOG) in na Jeepovih družbenih omrežjih.

Peti vsakoletni dogodek Camp Jeep® – letno srečanje Skupine lastnikov vozil Jeep (Jeep Owners Group – JOG) in ljubiteljev znamke Jeep iz vse Evrope – bo potekal 14. in 15. julija ob predstavitvi popolnoma novega modela Jeep Wrangler.

Na tem vznemirljivem dvodnevnem dogodku, ki ponuja veliko dejavnosti in zabavnih prireditev, bodo imeli ljubitelji znamke vozil Jeep posebno priložnost, da si pobližje ogledajo novo generacijo kultnega modela Wrangler in ga preizkusijo na zahtevnem terenu.

Popolnoma novi Jeep Wrangler, ki je bil javnosti prvič predstavljen na zadnjem avtomobilskem salonu v Los Angelesu, temelji na svoji legendarni zgodovini in ponuja neprekosljivo kombinacijo terenskih zmogljivosti, sodobne oblike, ki ostaja zvesta izvirniku, ter številnih naprednih tehnoloških rešitev.

Drugi dan dogodka Camp Jeep® – 15. julij – je še posebej pomemben dan za ameriško znamko, saj bo praznovala obletnico podpisa sporazuma z ameriško vojsko leta 1941 za dobavo neustavljivih vozil Willys-Overland MA, ki veljajo za prva vozila znamke Jeep. Danes popolnoma nov model Wrangler nadaljuje to dediščino in piše novo stran v legendarni zgodovini znamke Jeep.

Dogodek Camp Jeep® vsako leto ponuja veliko aktivnosti za obiskovalce, vključno s testnimi vožnjami po terenu, teoretičnimi in praktičnimi tečaji, ki jih organizira šola vožnje Jeep Academy, ter številnimi drugimi dejavnostmi na prostem. To bo edinstvena priložnost za spoznavanje novih ljudi, zabavo in doživetje nepozabnih dogodivščin. Spletna registracija za udeležbo na dogodku, lokacija in celoten program dogodka Camp Jeep® bodo kmalu objavljeni na spletnem mestu JOG in na družbenih omrežjih Jeep.

JOG