Ponovno odkrijte Renault na avtomobilski razstavi v Parizu

 

Renault ohranja korak prednosti pri električnih vozilih z rekordnim dosegom ZOE.

Renault razstavlja popolnoma prenovljeno paleto modelov, najmlajšo v Evropi, in obogateno z evropsko premiero novega modela KOLEOS.

Renault nakazuje prihodnost električnih vozil z novo oblikovalsko študijo TREZOR, električno gnanim pristnim in modernim avtomobilom GT.

Renault, pionir in vodilna znamka na trgu povsem električnih vozil v Evropi, pospešuje svoj program inovacij in izvajanje svoje strategije vozil Z.E. (Zero Emissions1).

Zahvaljujoč novemu akumulatorju Z.E. 40 ima Renault ZOE zdaj rekorden doseg 400 km po NEDC, kar je dvakrat toliko kot ob predstavitvi tega modela.

Povečan doseg ZOE je zdaj največji med vsemi množičnimi povsem električnimi avtomobili, na voljo pa je že zdaj.

Aprila 2016 v Pekingu razkriti Novi KOLEOS, ki čvrsto obliko športnega terenca združuje s prefinjenostjo velike limuzine, dopolnjuje ponudbo Renaulta v višjem razredu. Na avtomobilski razstavi v Parizu Renault predstavlja Novi KOLEOS INITIALE PARIS, vrhunsko opremljeno različico, ki bo naprodaj samo na večini evropskih trgov in bo na voljo istočasno kot ostale različice Novega KOLEOSA od pomladi 2017.

1 Nični izpusti med vožnjo; brez izpusta CO2 ali izpusta drugih s predpisi določenih onesnažil zraka med vožnjo, skladno s homologacijskim ciklom NEDC, ne upoštevajoč obrabne dele.

TREZOR, ki označuje začetek novega cikla oblikovalskih študij, raziskuje oblikovanje ter tehnologije prihodnjih modelov. Ta električno gnani GT avtomobil s toplim oblikovnim slogom in zmogljivostmi, ki so naravnane na uživanje v vožnji, uteleša videnje prihodnje mobilnosti in avtomobilske strasti.