Plineks d.o.o. -10%

Vozila s pogonom na avtoplin postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 9 milijonov avtomobilov po vsem svetu. Vozila na avtoplinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko. avtoplin avto plin avtoplin avto plin landi renzo avto na plin sigas g1 g-1 prins Petrol d.d. IQ sistemi
Na našem certificiranem avtoservisu vam nudimo prezentacijo, servis in vgradnjo avtoplinskih sistemov različnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev z garancijo, za vgrajen avtoplinski sistem izdelamo tudi vso potrebno dokumentacijo. Možnost plačila na 12 obrokov. Edini na našem tržišču uporabljamo aditiv V-Lube za zaščito sesalnih in izpušnih ventilov pri vožnji na plin, kateri ima celo TÜV certifikat, predstavitev delovanja je na povezavi.

Kot prvi v Sloveniji pa nudimo tudi brezplačno diagnostiko za ugotovitev napake v primeru nepravilnega delovanja kateregakoli avtoplinskega sistema, in to na našem matičnem servisu.

Informacije o vgradnji avtoplina
Jurij Koprivnikar
T: 041 30 00 20