Peugeot tedni izrednih

PEUGEOTOVA ambicija je postati najboljša znamka vozil za širok krog potrošnikov.  PEUGEOT stavi na povezavo med kakovostnim proizvodom z elegantnim dizajnom in emocijo, ki jo ustvarja instinktivna izkušnja vožnje. Združuje zahtevnost, videz in emocije z naprednimi tehnologijami. PEUGEOT je v tednih, ki prihajajo za svoje kupce naredil nov korak naprej.  Pri Peugeotu smo tako poskrbeli še za eno veliko presenečenje in zanimivo ponudbo. Namreč , kupcem ponujamo za vozila 208, 2008, 308, 3008, 5008 izjemno ponudbo po zares vznemirljivih cenah.

Izredno priljubljen – PEUGEOT 208 mestni avtomobil s prefinjenim stil zunanjosti z izrazitimi značajskimi lastnostmi, s svojo kompaktnostjo, varčnostjo, opremo, stilom, ki sovpada z vrednotami blagovne znamke je v poletnih mesecih na voljo za izrednih 9.740 evrov (Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 83 ).

Izredno vsestranski – PEUGEOT 2008, najbolje prodajani peugeotov SUV, izredno intuitiven in agilen izraža močno osebnost, ki budi željo po pustolovščinah. PEUGEOT i-Cockpit® poskrbi, da vožnja postane edinstvena izkušnja. Izredno izkušnjo s Peugeot 2008 Active 1.2 PureTech 83 izkoristite zdaj za izrednih 12.990 evrov.

Izredno opremljen – PEUGEOT 308, ki zaznamuje PEUGEOTOV dizajn: agresivni prednji del in zadnje luči v obliki levjih krempljev. Notranjost vozila je s svojim minimalističnim dizajnom elegantna, prečiščena ter blizu sodobnemu življenjskemu slogu. Za intenzivne občutke v vožnji poskrbi ergonomsko zasnovano voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit in kompakten volan. Sedaj na voljo z izrednim bonusom in prihrankom do 2.000 evrov.

Izreden SUV – PEUGEOT 3008 je s svojimi močnimi aduti namenjen zahtevnim kupcem, ki se želijo razlikovati od ostalih in iščejo nove izkušnje. S svojim spektakularnim vozniškim mestom PEUGEOT i-Cockpit® nove generacije, izjemno navdahnjenim oblikovanjem, dodelano zgradbo in visokotehnološko opremo se je SUV PEUGEOT 3008 že od samega začetka uveljavil kot eden glavnih akterjev v segmentu. Prejemnik številnih nagrad za svoj stil, svojo notranjost in svoje vozne lastnosti je sedaj na voljo z do 3.000 evrov prihranka in izrednim bonusom.

Izredno prostoren – PEUGEOT 5008  je nedvomno najbolj prostoren SUV v svojem segmentu. Na trgu izstopa zaradi inovativne konfiguracije s tremi enakimi individualnimi sedeži v drugi vrsti ter dvema individualnima sedežema v tretji vrsti, ki ju lahko preklopimo in odstranimo. V svoji kategoriji se lahko pohvali tudi z najbolj prostornim in uporabnim prtljažnikom. Kot vsi Peugeotovi modeli, tudi 5008 z voznikovim delovnim okoljem PEUGEOT i-Cockpit nudi izjemno izkušnjo intenzivne in instinktivne vožnje z enim samim ciljem: užitku v vožnji za celo družino. Pripravite se na odkrivanje izredne prostornosti z izrednim bonusom in z do 3.000 evri prihranka.

Svojo prodajno ponudbo pa je znamka Peugeot ob izrednih vozilih podkrepila tudi z intenzivno oglaševalsko kampanjo. Skupaj z oglaševalsko agencijo Pristop smo ustvarili platformo, ki z v celoti lokalno zasnovano serijo treh TV oglasov in ostalih materialov, predstavlja prodajno akcijo z imenom Peugeot Tedni izrednih z izrednimi prihranki in ugodnostmi.