Peugeot, prejemnik dveh nagrad na Mednarodnem avtomobilskem festivalu

Na 28. Mednarodnem avtomobilskem festivalu, ki je potekal 29. januarja vParizu, so Maxime Picat, generalni direktor Peugeota, Gilles Vidal, direktor oblikovalskega oddelka

9d2442f81c e70e36ba94

 

Peugeota in Guillaume Couzy, direktor marketinga in komunikacij, za znamko Peugeot prejeli nagrado za najlepše konceptno vozilo Onyx  in nagrado za naboljši reklamni film za 208 »Hands«.

Glavne nagrade Mednarodnega avtomobilskega festivala so vsako leto podeljene najlepšim izdelkom v avtomobilskem svetu. Nagrade podeljuje žirija ekspertov in navdušencev, ki prihajajo iz avtomobilskega športa, pa tudi iz krogov arhitekture, mode, dizajna, kulture in medijev.

 

Onyx

 

Še ena nagrada za konceptno vozilo Onyx

Super vozilo Peugeot Onyx, ki so ga predstavili na zadnjem svetovnem avtomobilskem salonu in ki so ga bralci revije AutoPlus in poslušalci RTL že izbrali za »najbolj priljubljen konceptni avto«, je zapeljalo tudi člane žirije mednarodnega festivala in navdušence avtomobilskega dizajna in dobilo še nagrado za najlepše konceptno vozilo leta.

 

Nagrada za najboljši reklamni film za 208 »Hands«

Reklamni film 208 »Hands«, ki so ga v Franciji lansirali lani, vabi preko ključnih trenutkov življenja k vnovičnemu spoznavanju čustev in močnih občutij za volanom 208. Peugeot 208 je zamišljen za sožitje z voznikom, z več intuitivnosti in več občutij.