Odlične pohvale za izjemen zvok v malem avtomobilu: avdio sistem BOSE Personal v vozilu Nissan Micra je osvojil najvišjo nagrado.

 

  • Sistem ozvočenja petvratne limuzine izbran za najboljšega po mnenju bralcev nemških revij.
  • Avdio sistem BOSE Personal je opremljen z inovativnimi zvočniki v vzglavniku voznikovega sedeža.
  • V serijski opremi pri različici Tekna in kot opcija pri različicah N-Connecta in Acenta.
  • 37 % kupcev vozil Nissan Micra se je odločilo za nakup vozila s sistemom BOSE Personal.

Visokoučinkoviti prelomni avdio sistem povsem nove petvratne limuzine Nissan Micra je osvojil svojo prvo veliko nagrado. Bralci revije Auto Bild visoko hvalijo sistem BOSE Personal z inovativnimi zvočniki, ki so vgrajeni v vzglavnik voznikovega sedeža.

Ugledna nemška avtomobilska revija se je pridružila reviji Computer Bild v njuni skupni letni podelitvi nagrad "Connected Car" (povezano vozilo), s katerimi izpostavljata najboljše nove tehnologije informacijsko-razvedrilnih sistemov v vozilih z vsega sveta.

Sistem BOSE Personal v vozilu Nissan Micra je bil po mnenju bralcev obeh revij izbran za najboljšega v kategoriji razvedrilnih sistemov ozvočenja "Entertainment Sound".

Helen Perry, generalna direktorica oddelka za majhna vozila pri Nissan Europe, pojasnjuje: “Nemčija, kjer je avtomobilska industrija na visoki ravni razvoja, je pogostokrat opisana kot domovina avtomobilskih inovacij. Osvojitev te nagrade za avdio sistem BOSE Personal v vozilu Nissan Micra je velik dosežek.”

Svojevrsten avdio sistem BOSE Personal v vozilu Nissan Micra postavlja nove standarde ozvočenja v majhnih vozilih. Šest po meri zasnovanih zvočnikov, med katerimi sta dva v vzglavniku voznikovega sedeža, poskrbi za očarljivo notranjost petvratne limuzine. Zaradi širokega frekvenčnega razpona zvočnikov sistem ne potrebuje globokotonskega zvočnika za predvajanje nizkih tonov – komponenta, ki pogosto predstavlja oviro v prtljažnem prostoru.

Zvočniki delujejo v povezavi s tehnologijo za ustvarjanje prostorskega zvoka BOSE PersonalSpace Virtual Audio Technology. To je prelomen sistem za digitalno obdelavo signalov, ki poskrbi za izrazit in bogat prostorski zvok, tudi pri višji glasnosti. Z uporabo informacijsko-razvedrilnega sistema NissanConnect v vozilu Micra vozniki lahko prilagajajo stopnjo zvočne razsežnosti po želji.

Helen dodaja: “Ta počastitev bralcev revij Auto Bild in Computer Bild je poklon za vloženi trud pri zahtevnem delu ekip za razvoj sistemov ozvočenja pri družbah BOSE in Nissan. Kupcem vozil Micra so zagotovile neprecenljivo poslušalsko izkušnjo.”
Avdio sistem BOSE Personal je serijsko vgrajen pri različici Tekna z najvišjo stopnjo opremljenosti in na voljo kot opcijska oprema pri različicah N-Connecta in Acenta. Do danes