Nove motorne sani BRP SKI-DOO modelnega leta 2014

Z velikim veseljem vam predstavljamo novosti iz sveta motornih sani BRP SKI-DOO modelnega leta 2014, med katerimi vsekakor najbolj izstopa nov 4-takten motor ACE  z močjo 900 ccm, ki ima kar 50% več moči in  77 % navora kot 4-takten 600 ACE.
Poudariti je potrebno tudi novost imenovano ITC - Intelligent Throtle Control  tehnology, ki nam je poznana iz ostalih adrenalinsko rekreartivnih proizvodov BRP. S to tehnologijo je doziranje plina veliko bolj občutno, saj vse poteka elektronsko brez klasičnih žic plina, poleg tega pa vključuje nastavitev 3 različnih stilov vožnje:
-  ECO za vožnjo z minimalno porabo
-  NORMALNA za normalne pospeške in manjšo porabo
-  SPORT za hitre pospeške ter pravo  moč

http://demo.streamingstrategy.com/event/Ski-Doo2014en.html

Poleg naštetega je tu še nadvse pomembna  dodana zadeva iz vidika varnosti, ki z letom 2014 prihaja kot noviteta -  imenujemo jo LEARNING KEY - ključ,   s katerim je moč voziti sani  z omejeno hitrostjo (odlično za manj izkušene voznike ali  mlajše voznike....)
Podvozje oz. šasije z oznako REV-XS  ter REV-XM, ki so se odlično izkazale v letu 2013 na modelih Summit, jih za modelno leto 2014 najdemo tudi na drugih modelih, prav tako posebno zadnje vzmetenje (rMotion) ter posebno  oblikovano gosenico FlexEdge.