Nova doba za CITROËN

CITROËN je z modeli CITROËN Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso in C3 Picasso zgradil pravo success story in se uveljavil kot eden od vodilnih v segmentu kompaktnih enoprostorcev. Blizu 3 milijone vozil s tem podpisom je Znamka prodala od leta 1999 dalje. Danes CITROËN prestopa v novo etapo v tej dinamiki in odkriva svoje konceptno vozilo CITROËN TECHNOSPACE, ki napoveduje bodoči kompaktni enoprostorec in ki prihaja na trg od druge polovice leta 2013 dalje.

Kot dokaz Citroenove Créative Technologie bo ta koncept zaznamoval novo dobo:

Z rekordnimi emisijami CO2 98 g/km, doseženimi zahvaljujoč novi modularni platformi EMP2 (Efficient Modular Platform 2), ki združuje učinkovito zgradbo in optimirano maso.

- s številnimi tehnologijami v službi dobrega počutja, med temi z vmesnikom za vožnjo z uporabo 100% na dotik z  12’’panoramskim zaslonom  visoke ločljivosti.

- s popolnoma novimi sorazmerji, ki povezujejo kompaktnost  (dolžina : 4,43m / l : 1,83m / višina : 1,61 m), referenčno bivalno udobje in rekordno prostornino prtljažnika (537 litrov VDA).

- z močnim in izraznim dizajnom z dinamičnimi linijami in s tehnološkimi žarometi, ki jih dopolnjujejo zadnje luči z učinkom 3D po vzoru zadnjih konceptnih vozil Znamke.

Konceptno vozilo CITROËN TECHNOSPACE bo predstavljen na prihodnjem Salonu v Ženevi.

This slideshow requires JavaScript.