Motoristične JEANS hlače za vsako priložnost.

 

Podjetje Leny d.o.o. deluje od leta 1986. Že od vsega začetka so specializirani za izdelovanje hlač. Od začetka so izdelovali otroške, kasneje pa se preusmerili na moške in ženske hlače. Vseskozi so izpopolnjevali strojni park in imeli eni izmed prvih proizvajalcev izdelavo krojev v tehniki CAD/CAM.

Vsa leta so sodelovali z priznanimi izdelovalci metraže in tehničnih tekstilov tako, da so izdelali model hlač za motoriste. Njihov model je primeren za spomladanski, poletni, jesenski čas ko je motoristom vreme naklonjeno z lepim ali manj lepim vremenom. Hlače so namenjene panoramskim vožnjam, za vožnjo v službo in iz nje, izletniškim obiskom mest ali pa jih enostavno oblečete, ko si zaželite spiti kavo z kolegi. V nasprotju z klasičnimi usnjenimi ali goretex hlačami so jeans moto hlače zračne, udobne in vseeno nudijo določeno zaščito pri morebitnem padcu.

- izdelane so iz jeansa, ki vsebuje elastan; tako, da so hlače zelo prijetne za vožnjo ( ne zategujejo)

- zaščitna Cordura je delno elastična ( izdelek je proizvod nemškega izdelovalca, za katerega imamo vse certifikate)

- možnost količine Cordure, in s tem modela ( V1,V2,V3) ki je odvisna od potreb in načina vožnje stranke je opisana na strani: https://www.leny.eu/moto/

- prednost njihovih izdelkov je tudi v tem, da lahko vsaki stranki hlače prilagodimo ( v mejah mogočega/ drugače je bolj smiselna izdelava po meri)

- dodajo lahko žepe za kolčne ščitnike, trakove na hlačnicah proti pihanju pod škornji ipd