Mitsubishi Motors Slovenija in OZS

Le nekaj dni nas loči od Evropskega prvenstva v odbojki, kjer bo Slovenija ena izmed štirih držav gostiteljic. V Sloveniji se bo prav tako odigrala tekma polfinala. Prvenstvo se prične 12.09.2019, vse tekme pa bodo odigrane v dvorani v Stožicah.

AC-Mobil je že leta tesno povezan z odbojko saj v okviru skupine ACH2 že vrsto let podpiramo odlično odbojkarsko moštvo ACH Volley. Zato smo se odločili, da bomo slovenski odbojkarski reprezentanci , ki bo zastopala barve naše države na evropskem prvenstvu omogočili odličen prevoz z našimi SUV vozili.

AC MOBIL je tako uradni avtomobilski sponzor slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu.

Z današnjim dnem se slovenska odbojkarska reprezentanca vozi z urbanim SVU-jem Mitsubishi Eclipse Crossom, ter najbolj prodajanimi priključnimi hibridi Outlander PHEV-i . Ker pa smo mnenja, da močna ekipa potrebuje tudi več kot robustno vozilo se predpremierno in prvi v Sloveniji vozijo tudi z novim Mitsubishi L200, ki bo na slovenske ceste uradno zapeljal v prihodnjem tednu.

Vozila so zagotovo idealni sopotniki športe ekipe – vzdržljivi, napredni, inovativni in imajo športen duh pa hkrati tudi eleganco. Nedvomno bodo odlični navijači.