Koledar Alpra Design 2013 – Design elegance

Koledarji ALPRA DESIGN - že od leta 1994

Prvi koledar ALPRA je leta 1994 izdala založba ČZP Voranc. Kupci koledarjev ALPRA design cenijo umetnost, oblikovanje in predvsem avtomobilizem! Od prve izdaje dalje so koledarji Alpra obdržali svojo posebno tematiko – avtomobilsko oblikovanje in ilustracije. Tokom let so postali koledarji za zbiralce.

TEMATIKA - eleganca oblikovanja

Na 12 stranicah koledarja ALPRA DESIGN 2013 so upodobjene zamisli izrazito elegantnih avvtomobilov. Temno ozadje in diskretno senčene oblike, s poudarkom na karakternih linijah, pričarajo vtis prefinjene prestižnosti. Vsa vozila na koledarju so plod domišljije in v realnosti ne obstajajo. Prikazujejo razmišljanje o avtomobilih bližnje prihodnosti, skozi oči avtorja, oblikovalca Aleksandra Praperja.

NEVTRALNOST – enak do vseh

Bistvena lastnost koledarja ALPRA DESIGN 2013 je, da ne izpostavlja določenih znamk, ampak se posveča obliki avtomobilov, ki lahko pripadajo katerikoli znamki. Torej je fantaziji opazovalcev puščena prosta pot… Koledar ALPRA DESIGN 2013 je edini nevtralen koledar z avtomobilsko tematiko. Primeren je za lastnike ali ljubitelje vozil vseh avtomobilskih znamk!

EKSKLUZIVNOST – vsebina, naklada, kakovost, številčenje, podpis avtorja

Koledar ALPRA DESIGN 2013 se po kakovostni izvedbi, edinstveni tematiki in nizki nakladi uvršča med ekskluzivne avtomobilske koledarje. Vsak izvod koledarja je oštevilčen in podpisan!

OSNOVNI PODATKI – papir, velikost …

Koledar ALPRA DESIGN 2013 vsebuje naslovnico, 12 stranic, list s serijsko številko in podatki o koledarju (v petih jezikih) ter podložni karton. Tiskan je na kakovostnem 250 g papirju velikosti 49 x 34 centimetrov. Na podložnem kartonu je prostor, namenjen dotisku logotipa podjetja (velikosti 49 x 6 cm). Koledar je vstavljen v belo kartonsko škatlo.

Več na:

www.alpra.com