Hyundaijev dan na Vranskem

Kako v praksi deluje napredna varnostna tehnologija v vozilih Hyundai?

Preverite na dnevu varnostne tehnologije HYUNDAI.

KDAJ: sobota, 25. maj 2019 med 10.00 in 17.00

KJE: AMZS Center varne vožnje na Vranskem

Sodobni varnostni sistemi vozil Hyundai v praksi

Vas zanima, kako deluje najnovejša varnostna tehnologija v vozilih Hyundai?

Vabimo vas, da delovanje sodobnih varnostnih sistemov preizkusite tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem boste lahko preizkusili delovanje različnih sistemov, ki v vozilih Hyundai zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti potnikov in ostalih udeležencev v prometu. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Celotna paleta Hyundaijevih vozil

Na voljo bo celotna paleta Hyundaijevih vozil, tako osebnih kot terenskih; med njimi tudi vozila na alternativni pogon - nova električna Kona ter že znani IONIQ (električni, priključni hibrid in hibrid).

Predstavili vam bomo tudi popolnoma novega Santa Fe, novost med športnimi vozili i30 Fastback N ter novo liniji vozil N Line.

Poligon, testne vožnje in off-road doživetje

Vozila boste lahko preizkusili na poligonu, kjer bo na 7 postajah mogoče preizkusiti delovanje različnih sistemov ter simulator prevračanja in simulator vožnje. Na voljo bodo tudi testne vožnje izven poligona in off-road doživetje.

Bogat spremljevalno-animacijskim program

Za popoln dan bo poskrbljeno z bogatim spremljevalno-animacijskim programom. Izkušeni animatorji pa bodo poskrbeli za varstvo vaših otrok.

PRIJAVE