Hitri in drzni premierno tokrat v Centru mobilnosti Špan

Akcijski spektakel je slovensko predpremiero tokrat doživel v Centru mobilnosti Špan, kjer so pripravili kino na prostem. Družabni večer je potekal v soju žarometov, atraktivnih vozil in navdušenih obiskovalcev, ki so si film lahko ogledali med prvimi v Evropi. 

Po osmih filmih priljubljene franšize Hitri in drzni, ki so po vsem svetu zaslužili skoraj pet milijard ameriških dolarjev, se sedaj prvič kot glavna akterja pojavljata Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa v novem delu z naslovom Hitri in drzni: Hobbs in Shaw.

Center mobilnosti Špan že od nekdaj navdušuje z izjemnimi dogodki. Po tradicionalni podelitvi Pirellijevega koledarja so tokrat premiero izpeljali skupaj z japonskim gumarjem Toyo tires. „Našim strankam se vedno trudimo ponuditi nekaj več. Ne ciljamo zgolj na vrhunske prodajno servisne storitve, ampak želimo ustvarjati tudi takšna doživetja,“ je o premieri dejal Damjan Špan, direktor Špan d.o.o.

Pred samo premiero filma je za vrhunec večera poskrbel Andrej Novak, direktor Karantanija cinemas. Obiskovalci so namreč lahko v živo videli originalno majico, ki jo je v filmih nosil legendarni Paul Walker. Certificirana majica bo namreč del dražbe do premiere filma Hitri in drzni 9 maja prihodnje leto. Izkupiček od prodaje bodo namenili v dobrodelne namene. Majica pa bo do tedaj krasila Center mobilnosti Špan.

Obiskovalci so uživali ob atraktivnih športnih avtomobilih, ki so zvezda stalnica že od prvega dela filma franšize Hitri in drzni. Razstava športnih avtomobilov je še enkrat pokazala, da Slovenci znamo lepo skrbeti za svoja vozila in da imamo radi športne avtomobile. Vseh starosti in oblik. Dogodka se je udeležilo tudi veliko znanih oseb.