CUPRA nudi vpogled v svojo vizijo prihodnosti z ekskluzivnim popolnoma električnim konceptnim modelom

  • Popolnoma električni koncept predstavlja vizijo znamke CUPRA za prenovo športnosti
  • Visokozmogljivo vozilo poudarja elegantnost športnega kupeja s pridihom SUV-ja
  • CUPRA Concept bo svetovno premiero doživel na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu

CUPRA izpolnjuje zahteve prihodnosti, povezuje visoko zmogljivost z napredno pogonsko tehnologijo in prefinjenim, emocionalnim dizajnom.

CUPRA z ekskluzivnim konceptom, ki združuje silhueto štirivratnega križanca s pridihom SUV-ja in elegantnost športnega kupeja, razkriva svojo vizijo prihodnosti. Je prvo cestno vozilo znamke, ki ima 100-odstotni električni pogon, njegov električni značaj pa se odraža na proporcih.

Zunanjost vozila odlikuje mešanica edinstvenosti in izbranosti, kar v segment prinaša atletska proporcionalna razmerja in novo vrsto energije. Sprednjemu delu vozila daje pečat uravnoteženo razmerje med privlačnim videzom in zmogljivostjo, vsaka odprtina omogoča povečanje učinkovitosti za boljši doseg vozila, električno osebnost vozila pa poudarja osvetljeni logotip znamke CUPRA, ki je nameščen nizko in je pravi magnet za oči.

Na zadku vozila, ki ne potrebuje izpušnih cevi, difuzor izboljšuje funkcionalno aerodinamiko, hkrati pa ustvarja emocionalni občutek zmogljivosti. Poudarja ga elegantna zadnja luč, ki se razteza prek celotne širine zadka, in vključuje logotip znamke CUPRA.

CUPRA Concept bo svetovno premiero doživel na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu.