Citroen C3 Elle, bo možno kupiti tudi v Sloveniji.

 

Izbor vozil Citroen C3 je od danes dalje bogatejši za specialno serijo Elle. Trendovska izvedenka za urbano rabo je namenjena vsem tistim, ki iščejo avtomobil s stilom in osebnostjo. Citroen C3 Elle je nastal kot plod sodelovanja z revijo Elle ter se nam predstavlja s karoserijo v beli barvi Banquise in dvobarvno streho v ekskluzivni peščeni barvi. Zunanjost najnovejše izvedenke C3 se od drugih loči tudi po izvirnih barvitih dodatkih "Cherry Pink" in logotipu s štirimi črkami Elle. Še več po meri narejenih dodatkov je mogoče najti v notranjosti avtomobila. Citroen C3 Elle se ponaša s sivim oblazinjenjem z okrasnimi šivi "Cherry Pink" in obrobo armaturne plošče, ki se ujema z ostalimi barvami in materiali. Citroen C3 Elle sicer temelji na izvedenki FEEL, vendar je pridobil nekatero dodano opremo kot so Airbump® z roza barvnim vstavkom , streha v barvi Sable električni sekvenčni pomik stekel spredaj in zadaj, prednje meglenke z roza obrobo, tepihe, posebno oblazinjenje Elle ter16'' jeklena platišča 3D. Na voljo za doplačilo pa so številne tehnologije za varnost in povezljivost, kot na primer Citroen Connect Nav, Citroen Connect Box, kamero za pomoč pri vzvratni vožnji ali pa samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake). V Sloveniji smo zanj že začeli sprejemati naročila po ceni od 11.650 EUR* dalje. V prodajnih salonih bo na voljo od marca dalje.

Post-production : Astuce Productions

Citroën C3 začenja leto 2018 v stilu. Najbolje prodajani model znamke Citroën, ki je bil lansiran novembra 2016 in je do danes prepričal že več kot 230.000 kupcev širom cele Evrope, je odslej na voljo v povsem novi omejeni seriji "Elle", ki igra na karto ženstvenosti. Elegantna in trendovska izvedenka za urbano rabo je nastala po zgledu revije Elle, ki kroji merila na področju mode in trendov in s katero Citroën sodeluje na forumu Elle Active v Franciji ("Elle Women in Society").

Kot vsestransko uporaben, mestni avtomobil z edinstveno osebnostjo Citroën C3 v svojem avtomobilskem segmentu izstopa zaradi drzne morfološke zgradbe in stilske zasnove. Specialna serija C3 Elle pa je na tem področju storila še korak dlje. Znamka želi vozilo C3 narediti še bolj privlačno, kar potrjujejo zlasti odločitve kupcev, ki stremijo za tehnologijami in možnostmi za individualizacijo podobe (48 % z nivojem SHINE in 70 % dvobarvnih izvedenk).

Če povzamemo, Citroen C3 Elle ima:

 • belo barvo karoserije Banquise v kombinaciji z ekskluzivno dvobarvno streho Sable, ohišja zunanjih ogledal v svetleči črni barvi in povsem nove barvne dodatke "Cherry Pink", ki zaokrožajo okrasne profile prednjih meglenk, obrobe zaščitnih elementov Airbump® in nalepke za zadnji vogalni steni;
 • ploščica z napisom "Elle" na prednjih vratih;
 • notranji ambient, ki se popolnoma sklada z barvnim odtenkom "Cherry Pink", krasijo okrasni šivi oblazinjenja v patinasti sivi barvi in obrobe armaturne plošče;
 • nivo opreme, zasnovan izvedenki FEEL, poleg tega pa še:
 • Airbump® z roza barvnim vstavkom , Streha v barvi Sable
 • Električni sekvenčni pomik stekel spredaj in zadaj
 • Prednje meglenke z roza obrobo
 • 16'' jeklena platišča 3D
 • ceno od 11.650 EUR* dalje; v mreži prodajalcev v Sloveniji pa že pobirajo prva naročila.*V primeru Citroën financiranja

Citroen C3 Elle: TRENDOVSKI IN ELEGANTEN

 • SREČANJE DVEH TRENDOVSKIH SVETOV

Citroen C3 Elle kot pravo poosebljanje slogana znamke "Inspired by You" cilja na kupce, ki iščejo moderno vozilo z izraznim značajem, drznim dizajnom, udobjem in tehnologijami, ki gredo v koraku s časom.

Navdih za zasnovo CitroenA C3 Elle je znamka črpala neposredno iz aktivnih žensk in njihovega načina življenja, da jim lahko ponuja vozilo polno energije, barv in svežine. Specialna serija je nastala kot rezultat dialoga dveh francoskih znamk, ki črpata svoj navdih iz ženske elegance, optimizma in želje po poenostavitvi vsakodnevnega življenja. Sodoben in dinamičen C3 je idealen avtomobil za doživljanje urbanega okolja s stilom in vitalnostjo.

Omenjene vrednote si znamka deli z revijo Elle, s katero je sklenila partnersko sodelovanje. V okviru tega sodelovanja sta znamki organizirali tudi forum Elle Active, katerega glavni namen je predstavitev vloge žensk na delovnem mestu in na katerega je bila lani marca povabljena tudi Linda Jackson, generalna direktorica znamke Citroën.

 • ŽENSKA ELEGANCA

Kot praktično in kompaktno vozilo s petimi vrati in zmerno dolžino (3,99 m) Citroen C3 Elle ohranja svoje radodarne krivulje in grafični podpis. Njegov stil in edinstveno osebnost poudarjajo številne možnosti za individualizacijo podobe iz paketa Color "Elle".

Za zunanjost CitroenA C3 Elle je na voljo dvobarvna kombinacija, za katero se odloči več kot 70 % kupcev vozila C3. Ekskluzivna lastnost specialne serije je peščena barva strehe (Sable), ki je serijsko na voljo z belo barvo Banquise in z zunanjimi ogledali v svetleči črni barvi. Za doplačilo pa so na voljo še tri barve karoserije: Siva Sable, Bela Banquise in Črna Perla Nera

Za CitroenA C3 Elle so na voljo 17-palčna lita platišča CROSS z diamantno obdelavo (za doplačilo), pa tudi anodizirani barvni dodatki "Cherry Pink" na okrasnih profilih prednjih meglenk in obrobah elementov Airbump® in nalepke za zadnjo vogalno steno.

Z estetskega vidika se Citroen C3 Elle od drugih loči tudi po aluminijasti ploščici z napisom "Elle" na obeh prednjih vratih.

Potniški prostor specialne serije Citroen C3 Elle krasi poseben ambient poimenovan "Elle", ki še dodatno poudarja tesno ujemanje med barvami in materiali na notranjih in zunanjih površinah. Za ta rezultat je zaslužna Hélène Veilleux, vodja oddelka za barve in materiale pri znamki Citroën. Vodoravne linije na sedežih krasi sivo oblazinjenje Curitiba in okrasni šivi "Cherry Pink", medtem ko armaturna plošča in njena obroba s patinasto sivo barvo in široko obrobo v anodizirani barvi "Cherry Pink" poudarjata občutek udobja in prostornosti potniške kabine. Posebne prednje in zadnje preproge so na voljo z obrobo "Cherry Pink" in napisom "Elle".

 Citroen C3 Elle: UDOBEN IN ZA URBANO RABO

 • PROGRAM Citroen ADVANCED COMFORT®

Citroën je svoji specialni seriji C3 Elle zagotovil nadvse sproščujoč ambient, ki bo prepričal vse tiste, ki se v svojem C3 radi počutijo kot pri sebi doma. Že ob vstopu v vozilo občutimo vidno in fizično udobje po zaslugi vizualno in dejansko udobnih sedežev. Citroen C3 Elle nudi tudi razkošne in uporabniku prijazne površine ter domiselno zasnovana odlagalna mesta, kot na primer predal za drobnarije s prostornino 6,25 litrov in prtljažnik s 300 litri prostornine.

 • UČINKOVITI MOTORJI

Za vsakodnevno udobje in užitke v vožnji C3 poskrbi za svoje potnike tako, kot da bi bili v kokonu ličinke, saj ublaži dražljaje iz zunanjega sveta in jih zaščiti pred posledicami nepravilnosti na cestišču.

Za CitroenA C3 Elle lahko izberemo bencinski motor  PureTech 82 .

Specialna serija Citroen C3 Elle je v Sloveniji že na voljo za naročilo od 11.650 EUR* dalje. Izviren mestni avtomobil elegantnega in trendovskega videza je nastal po zgledu aktivnih žensk, ki berejo revijo Elle.*V primeru Citroën Financiranja