Avto,moto,logotrans in gospodarska vozila na celjskem sejmu

Na celskem sejmišču potekajo od 12.-15. aprila naslednji sejmi:

- 18. sejem Avto in vzdrževanje (avtoservisna dejavnost in avtomobilizem)
Sejem Avto in vzdrževanje je bienalni strokovni dogodek, ki temelji na predstavitvi ponudbe na področju avtoservisne dejavnosti in celotne avtomobilske industrije. Namenjen je avtomehanikom, vulkanizerjem, avtokleparjem in avtoličarjem, pa tudi vsem ostalim, ki so poklicno ali ljubiteljsko vezani na avtoservisno dejavnost.

- 10. sejem Moto boom (motocikli in oprema za motoriste)
Moto boom je osrednji motoristični dogodek v Sloveniji, ki ponuja celovit pregled ponudbe motociklov in spremljajoče opreme.
Sejem, ki v Celju poteka vsaki dve leti, je namenjen motoristom, tistim, ki si želijo to postati, pa tudi ostalim, ki se zanimajo za nakup skuterja, kolesa z motorjem, motornih sani ali vodnega skuterja.

- 8. sejem Gospodarskih vozil (osrednji dogodek na področju gospodarskih vozil v Sloveniji)
Sejem Gospodarska vozila je osrednji dogodek na področju gospodarskih vozil v Sloveniji, ki vsaki dve leti ponudi celovit pregled ponudbe na tem področju, iz leta v leto pa privabi tudi vse več obiskovalcev iz sosednjih držav. Temelji na predstavitvi celotne ponudbe gospodarskih vozil v Sloveniji ter izdelkov in storitev, ki so vezani na prevozniško dejavnost. Namenjen je poklicnim prevoznikom in vsem ostalim, ki za opravljanje svoje dejavnosti potrebujejo tudi gospodarska vozila.

- 9. sejem Logotrans (osrednji dogodek na področju logistike in transporta v Sloveniji)
Sejem Logotrans je osrednji dogodek na področju logistike in transporta v Sloveniji, ki ponuja celovit pregled ponudbe na tem področju. Sejem, ki ga organiziramo vsaki dve leti, temelji na predstavitvi vseh logističnih podsistemov: nabavne, proizvodne, distribucijske in razbremenilne logistike. Namenjen je predvsem logistom, ki so vključeni v logistične procese v podjetju, pri dobaviteljih ali kupcih, ter se v podjetjih ukvarjajo z optimiziranjem blagovnih tokov.