Anonimno sporočanje lokacij radarjev s slovensko mobilno aplikacijo – BrezKazni.si

 

Mobilna aplikacija BrezKazni.si deluje kot družabno omrežje in skrbi za obveščanje o radarjih in policijskih kontrolah v realnem času. Uporabniki na enostaven način objavijo lokacijo, vsi tisti, ki so pa v njeni bližini pa so zvočno opozorjeni.

  • Voznik - vozniku (družabno/socialno omrežje)

Platforma za izmenjavo lokacij radarjev in policijskih kontrol ter možnost pregleda v realnem času. Aplikacija deluje po principu družabnega/socialnega omrežja.

  • Zvočno opozorilo

Ko si v bližini radarja ali policijske kontrole prejmeš zvočno opozorilo. Aplikacija mora biti aktivna, kar pomeni, da je odprta ali pa deluje v ozadju. V opozorilu imaš možnost, da oddaš odziv, ki je zelo pomemben za kvalitetno delovanje aplikacije in ažurnost podatkov. Zvok lahko izklopiš v nastavitvah.

  • Ažurnost podatkov

Na voljo je zemljevid oz. seznam radarjev in policijskih kontrol v realnem času, kjer prikazujemo podatke, ki jih vozniki delijo v zadnjih 2-eh urah.

  • Objava lokacije

Možnost objave radarja ali policijske kontrole lokalno (s samo 2-ma klikoma) ali pozneje, udobno iz naslonjača.

  • Pomemben je tvoj odziv

Imaš pomembno vlogo, saj obstaja možnost potrditve radarja ali policijske kontrole, ko se pelješ mimo, to storiš s klikom na "Še je tukaj". V kolikor več voznikov sporoči, da na določeni točki, ki so jo obiskali ni ne radarja in ne policijske kontrole, se ta samodejno izbriše.

  • Območje do 30 km

Preprosti pregled lokacij v tvojem območju do 30 km. Ob premikanju naprave, se sproti prilagaja tudi območje do 30 km. Ne glede na to, da so podatki na voljo za le 30 km, se ob tvojem premikanju ti podatki sproti posodabljajo. Če se pelješ iz Murske Sobote do Kopra, boš na vsaki lokaciji na tej poti imel vedno na voljo podatke za območje do 30 km.

  • Stacionarni radarji

Stacionarni radarji so že vneseni in z njimi upravljamo administratorji. Sporoči lokacijo stacionarnega radarja, če kateri izmed vstavljenih ne obstaja ali so ga premaknili ter če je kakšen nov. Podatke v aplikaciji bomo posodobili mi.

  • Osebni podatki in sledenje

V mobilni aplikaciji BrezKazni.si je poskrbljeno za anonimnost uporabnika. Ne zbiramo nobenih osebnih podatkov in tudi nobeni napravi ne sledimo, kljub uporabi lokacije GPS.

Kakšne so prednosti mobilne aplikacije BrezKazni.si?

- Anonimna

- Brezplačna

- Brez reklam

- Zvočna opozorila

- Dodajanje novega radarja ali policijske kontrole je preprosto

- Enostavna za uporabo

- Urejen, jasen in hiter pregled

- Radarji in policijske kontrole samo v tvoji trenutni okolici

Spletno mesto: https://brezkazni.si/
Povezava za usmeritev (appstore/google play/spletna stran) glede na napravo: https://brezkazni.si/aplikacija