3B+D trgovinska d.o.o. sledenje vozil za 9,95€ namesto 19,90€/mesec

Želite kadar koli vedeti, kje so vaša službena ali zasebna vozila? Želite imeti urejeno dokumentacijo o prevoženi poti vašega vozila? Želite imeti nadzor nad vašim plovilom? Mogoče vse to že imate, pa plačujete previsoko ceno za najem? Blackblox je naprava, ki jo vgradite v vozilo in vam omogoča GPS spremljanje gibanja le-tega na vašem osebnem računalniku. Zadostuje, da imate dostop do medmrežja. Položaj vozila pa lahko preverite tudi na vašem mobilnem telefonu.

RPTRACK0X je naprava, ki omogoča prenos podatkov o lokaciji preko GPRS povezave do nadzornega centra. Naprava je namenjena vgradnji v vozila in plovila z napajalno napetostjo od 6 do 28V. Naprava zbira podatke o lokaciji vozila s pomočjo GPS sprejemnika in jih preko GPRS – GSM povezave pošilja na izbrani IP naslov (server) kjer se podatki obdelajo za prikaz v tabeli ali na zemljevidu. Poleg lokacijskih podatkov naprava preko digitalnih in analognih vhodov ter »CAN« vodila lahko zbira tudi druge podatke o stanju vozila in jih posreduje v nadzorni center. Preko digitalnih izhodov je možno tudi krmiljenje naprav na vozilu iz nadzornega centra.
Na napravo lahko priklopimo različne periferne enote kot so LCD prikazovalnik s tipkovnico za sprejem kratkih sporočil, čitalec pametnih kartic za identifikacijo voznika, tiskalnik itd.

Pri napravi RPTRACK0X se podatki pred pošiljanjem preko GSM omrežja kompresirajo (17 do 25 bytov). Na ta način so stroški prenosa podatkov preko GSM omrežja znižani na minimalno vrednost. Podatki se lahko na strežnik pošiljajo preko GPRS omrežja (TCP/IP protokol) po potrebi pa tudi s pomočjo »Podatkovnega klica«. Funkcionalnosti naprave se lahko spreminjajo na daljavo s pomočjo »Podatkovnega klica« ali preprosteje s SMS sporočili.

 

3B+D trgovinska d.o.o.
Mijavčeva ulica 16, 1291 Škofljica
Tel.: + 386 1 236 48 80
Fax.: + 386 1 236 48 89